İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2018 Örgü Bayan Patik Yapılışı

2018 örgü patik sezonunu başlatalım. Yanda çiçek motifi olan tığ işi ile yapılan örgü bayan patik yapılışı bir video ile detaylı olarak anlatılmıştır.

Evet sevgili hanımlar yavaş yavaş örgüye başlayalım mı artık? Yaz ayları gitti sonbahar ayları geldi. Bundan sonra artık evde daha fazla vakit geçireceğiz. Eğer ev hanımı iseniz ve evde boş vaktiniz de oluyorsa gelin birlikte örgüler örelim. Örgü örmeye de şirin bir patik modeli ile başlayalım.

Patik modelleri kategorisine çeyizlik patik modeli yapımı paylaşarak örgü sezonunu başlatıyoruz. Tığ işi örgüler yapmak isteyenler bu model ile örgü sezonunu başlatabilirler. Çeyizlik arşivinize bu patiklerden yapabilirsiniz. Videolu anlatımlı örgü patik yapılışı detayları ayrıntılı olarak aşağıdaki videoda yer alıyor. Yakın zamanda bir çok anlatımlı patik modelleri ile karşınıza çıkacağız.

2018 Bayan Patik Modeli

Yandan çiçek motifli bayan patik modelinin yapımı 31 dakikalık video çekilerek anlatılmış. Ören hanımın yayınladığı bu patik modelini el işi hobiler ziyaretçilerimizin çok beğeneceğini düşünüyorum.

2018 Tığ İşi Örgü Bayan Patik Yapılışı

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir