İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tunus İşi Örgü Bot Yapılışı

Bugün sizlerle Tunus işi örgü bot patiğin nasıl yapıldığını paylaşacağız. Ayağa giyince çok hoş duran Tunus işi modeldir. Üzeri ise çiçeklerle süslenmiştir.

Kışın ayaklarınız çok mu üşüyor? Bunun için kendinize evde kullanabileceğiniz Kolay Örgü Ev Botu yapabilirsiniz. Yapımı biraz daha farklı olan örgü bot yapımını paylaşacağız. Tam anne kanalında paylaşılan Tunus işi örgü tekniğiyle yapılan bot modeli ile kendinize ev botu örebilirsiniz.

Özellikle kışın örgüye ilgi daha çok artıyor. Kışın günlerin uzun olduğundan dolayı insanlar oturmaktan sıkılıyorlar. Evde oturup Tv izlemek yerine başka şeylerle meşgul olmak isteyenlere biz örgü örmeyi öneriyoruz. Örgü örerek hem kışlık bir çok giysilerden yapabilirsiniz, hemde canınız sıkılmamış olur. Şimdiye kadar paylaştığımız tüm bot patik modelleri beğeniyle karşılandı. Tunus işi olan modelininde aynı beğeniyle karşılanacağını düşünüyorum.  Tam anne kanalında paylaşılmış olan bot patik modelinin tüm detayları aşağıdaki verilmiştir. Eğer farklı bir Tunus işi örgü patik örmek istiyorsanız bot modelinden örebilirsiniz. Gelin şimdi Tunus işi örgü botun yapılışına bakalım.

Tunus İşi Örgü Bot
Tunus İşi Örgü Bot

Tunus işi örgü botun yapımında Nako Pırlanta ip kullanılmıştır. Eğer elinizde ip yoksa normal patik ipi de kullanılmıştır. 3 numara Tunus işi tığ kullanılmıştır. Bu örgü modeli daha önce yapılan Tunus işi patik modellerinden çok farklıdır. 13 tane zincir çekerek örgüye başlıyoruz. Sonrasında her birinden birer tane ilmek çıkararak geri dönüyoruz. Yapılışına önce burun kısmından başlıyoruz. Sonrasında ise ilk ilmeği tek ikincisini daha sonra 2 şer 2 şer çekerek geliyoruz.

Tunus İşi Örgü Bot Yapılışı Videolu Anlatım

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir