2018 Anlatımlı Örgü Bebek Yeleği Yapılışı

2018 Anlatımlı Bebek Yeleği Yapılışı

Örgü bebek yeleği örmeye 2018 yılında da kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu yazımızda anlatımlı olarak bebek yeleği yapılışına yer verdik.

Örgü bebek yelekleri ile miniklerin soğuk günlerde sıcacık kalmalarını sağlayabilirsiniz. Kendi el işiniz ile yapacağınız örgü yelekler onların hem çok şirin görünmelerini hemde üşümemelerini sağlayacaktır. Giyim mağazalarından gidip yüz liralar vererek örgü yelek almanıza gerek yok. Örgü şişler, tığlar ve yün ipler alarak yayınlamış olduğumuz anlatımlı modellere bakarak sizler de yapabilirsiniz.

Anlatımlı Örgü Bebek Yeleği Yapılışı

2018 Anlatımlı Bebek Yeleği Yapılışı

Merhaba arkadaşlar bu yeleğimizin roba sayılarınıda sizlerle paylaşmak istedim. Yapmak isteyene şimdiden kolay gelsin. Ben 1 yaş için35 ilmek başladım. Modelli kısım 13 ilmek dikkat edin artırmaya müsait bir model artmasın. Geri kalan 22ilmeğin son üç tanesi kenar pat için ayrılacak kalan 19 ilmekte 14 ve 8 ilmek olarak ayrılıyor umarım anlatabilmişimdir.

2018 Anlatımlı Bebek Yeleği Yapılışı

Yeleğimiz bitti. Ben robanın hemen altından ve kol altından artırmalar yaptım. Robanın ön kısmı 36 ilmek arka kısmı 80 ilmek koltuk altında ise 4 ilmek artış yaptım yapacaklara kolay gelsin şimdiden sağlıklı ve mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.

2018 Anlatımlı Bebek Yeleği Yapılışı