İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2018 Anlatımlı Örgü Bebek Yeleği Yapılışı

Örgü bebek yeleği örmeye 2018 yılında da kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu yazımızda anlatımlı olarak bebek yeleği yapılışına yer verdik.

Örgü bebek yelekleri ile miniklerin soğuk günlerde sıcacık kalmalarını sağlayabilirsiniz. Kendi el işiniz ile yapacağınız örgü yelekler onların hem çok şirin görünmelerini hemde üşümemelerini sağlayacaktır. Giyim mağazalarından gidip yüz liralar vererek örgü yelek almanıza gerek yok. Örgü şişler, tığlar ve yün ipler alarak yayınlamış olduğumuz anlatımlı modellere bakarak sizler de yapabilirsiniz.

Anlatımlı Örgü Bebek Yeleği Yapılışı

2018 Anlatımlı Bebek Yeleği Yapılışı

Merhaba arkadaşlar bu yeleğimizin roba sayılarınıda sizlerle paylaşmak istedim. Yapmak isteyene şimdiden kolay gelsin. Ben 1 yaş için35 ilmek başladım. Modelli kısım 13 ilmek dikkat edin artırmaya müsait bir model artmasın. Geri kalan 22ilmeğin son üç tanesi kenar pat için ayrılacak kalan 19 ilmekte 14 ve 8 ilmek olarak ayrılıyor umarım anlatabilmişimdir.

2018 Anlatımlı Bebek Yeleği Yapılışı

Yeleğimiz bitti. Ben robanın hemen altından ve kol altından artırmalar yaptım. Robanın ön kısmı 36 ilmek arka kısmı 80 ilmek koltuk altında ise 4 ilmek artış yaptım yapacaklara kolay gelsin şimdiden sağlıklı ve mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.

2018 Anlatımlı Bebek Yeleği Yapılışı

10 Yorum

  1. Neslihan Neslihan 5 Aralık 2017

    Anlatım olmamış hiç birşey anlasilmiyor tekrar baştan anlatirmisiniz rica etsem. Model güzel yapmak isterim.

  2. GAMZE GAMZE 12 Aralık 2017

    BU NE SAÇMA BİR ANLATIM OLDU BİTTİ YAZMIŞSINIZ HİÇ BİŞEY ANLATMADAN.daha açıklayıcı bişey olsa keşke

  3. Zülfiş Zülfiş 15 Aralık 2017

    Merhabalar üst tarafın bitmiş hali kaç cm acaba?

  4. zerin ebrem zerin ebrem 21 Ocak 2018

    harika bir model ellerinize sağlık robada 14 ve 8 olarak ayırdım diyorsunu z 8 ilmek yakaya yakın tarafmı kaç sırada bir yukarı çıkıyorsunuz bir boş bir dolum yoksa 3 sırada birmi

  5. Ayşe Ayşe 8 Şubat 2018

    Hiç böyle bi anlatıma rastlamadım. Bu nedir ya nasıl yapılmış örnek nası kurulmuş. Bide anlatımlı yelek diye yazmazlar mı ?

  6. Nevin berberoğlu Nevin berberoğlu 18 Şubat 2018

    Anlatimdan hiç birşey anlaşılmıyor özellikle model kısmı yapılışını anlatırmısınız

  7. seher betur seher betur 26 Nisan 2018

    lütfen daha açıklayıcı bir şekilde anlatır mısınız örneği çok beğendik yapmak istiyoruz fakat hiçbir şey annlamadık emeğinize sağlık

  8. Gülbatu Gülbatu 25 Haziran 2018

    Modeliniz çok güzel. Örmeyi çok isterim ama örgüyü yeni yeni öğrenmeye başlayan biri olarak hiç birşey anlamadım. Ayrıca 19 ilmekte 14 ve 8 ilmek olarak nasıl ayrılıyor herhalde yanlış yazdınız. Daha detaylı hattâ video çekerseniz benim gibi yeni başlayanlara daha çok yardımcı olabilirsiniz. Eksiklere rağmen yinde de teşekkürler.

  9. Funda Funda 9 Kasım 2018

    Nasıl güzel anlatmışsınız çok açıklayıcı bu kadar detaya ne gerek vardı ?

  10. Vildan Vildan 28 Mart 2019

    Hiç birşey anlamadım.anlayan varmı ??

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir