İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2021 Yılının Havlu Kenarı İğne Oyası Modeli Anlatımlı Yapılışı

2021 yılının şahane havlu kenarı iğne oyası modeli ve anlatımlı yapılışını sizler için seçtik. Bu modeli görünce o kadar çok beğeneceksiniz ki hemen yapmak isteyeceksiniz. Birçok iğne oyaları ile harika çeyizler de hazırlayabilirsiniz. Bu da onlardan biri. Birçok hanımın da severek takip ettiği Marifetli Eller İğne Oyası YOUTUBE kanalından birçok modeli inceleyebilirsiniz. Aşağıya bu lale modelinin yapılışının anlatımlı videosunu ekledim. Bu video sizlerin de çok işine yarayacak. Şimdi dilerseniz bu güzel modeli bir inceleyelim.

Göz Alıcı Havlu Kenarı Laleli İğne Oyası Modeli Anlatımlı Yapılışı

blank Havlu kenarlarında çok güzel olan bu modele haydi başlayalım. Öncelikle alt trabzanını yapacağız. Daha önceden bir sıra beyaz zürafanızı yapın. İlk zürafaya iğneyi batırın ve düğümünüzü atın. Bir sonraki zürafaya iğneyi batırın ve videodaki gibi bir şekil oluşturun. Sonra fırfırın içine iğneyi batırın, tekrar aşağıya inin ve bir sonraki zürafanın içine batırın. (Videodaki gibi) Sonra arkasından geçirin ve ortasına bir düğüm atın, bir üste geri dönün. Şimdi tekrar bir sonraki zürafaya iğneyi batırın ve uzunluğunu videodaki gibi ayarlayıp, düğümü sıkın. Tekrar yukarıya doğru iğneyi batırın. Sonra bir sonraki zürafaya batırarak aşağıya inin. Ortasından düğümünüzü sıkın ve yukarıya çıkın. Güzel gidiyor değil mi?blank

Bu şekilde devam ederek başa kadar yapın. Devamını da videodan hem izleyip, hem de dinleyerek kolaylıkla yapabilirsiniz. Haydi hanımlar yapabiliriz, bize güveniyorum!

Çok Süper Havlu Kenarı Lale Modeli Videolu Anlatımı

 

Kaynak: Marifetli Eller İğne Oyası (YOUTUBE)

Sadece videoyu sonuna kadar izlemeniz yeterli olacaktır. Tüm talimatları dinleyerek bu güzel iğne oyasını elde edebilirsiniz. Kolay gelsin!

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir