İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2018 Boncuklu İğne Oyası Yapılışı

Gülsüm Kurtgöz’ün 2018 boncuklu iğne oyası yapılışı ile karşınızdayız. 2018 yılına bu muhteşem oya örneği ile başlamaya ne dersiniz?

Gülsüm Kurgöz hanımın anlatımlı olarak yayınlamış olduğu boncuklu oya örneğini sizlerle paylaşalım dedik. Boncuklu oya iğne oyası ile yapılıyor. Bu oya örneğini dilerseniz yazma tülbent dilerseniz de havlular da kullanabilirsiniz. Nerede kullanacağınız tamamen size kalmış.

Bu yıl da iğne oyaları anlatımları paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de bu sezon sitemizi bolca ziyaret ederek yeni eklenen oyaları kaçırmamış olursunuz. Herkesin yapmak isteyip de yapılışlarını bilmediği örneklere yer veriyoruz. Oya modelleri bazen resimli bazen ise videolu olarak verildiğinden dolayı yapılışları size çok kolay gelecek. Dakikalar içerisinde oyaların yapılışlarını öğrenebileceksiniz. Böylelikle yazmalarınıza istediğininiz oyayı da kolaylıkla öğrenip yapabileceksiniz. Şimdi bu tatlı oyanın yapılışını öğrenelim.

2018 Boncuklu Oya Nasıl Yapılır?

Boncuklu iğne oyası nasıl yapılır? diye merak edenlere aşağıdaki anlatımlı resimleri yayınladık. Resimleri inceleyerek boncuklu oya örneğinin yapım aşamalarını öğrenebilirsiniz. Resimler sırası ile verilmiştir. Sırası ile takip ederseniz boncuklu oyayı çözmüş olursunuz.

2018 boncuklu iğne oyası yapılışı

2018 boncuklu iğne oyası yapılışı

2018 boncuklu iğne oyası yapılışı

İlk yorum yapan siz olun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir