İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2018 İğne Oyası Yazma Kenarı Yapılışı

İğne oyası yazmalar nasıl yapılıyor biliyor musunuz? 2018 iğne oyası yazma kenarı yapılışı modeli ile bunun cevabını sizlerle paylaştık.

İğne oyası emek isteyen bir iştir. Anadolunun vazgeçilmez sanatlarından olan iğne oyası ile yapılan yazmalarda Anadolu hanımlarının başörtüleri. Başörtüsü olarak kullanılan yazmalar iğne oyası ile süslendikleri zaman Anadolu kadınlarımızın başında daha bir hoş görünüyor. Bundan dolayı da Anadoluda hanımların başörtüsü olarak genellikle iğne oyalı yazmaları kullandıklarını görebilirsiniz.

2018 yılında da hala Anadolu kadınlarımız iğne oyası yazmaları tercih ediyorlar. Ayrıca genç kızlarımızda bu modaya ayak uydurup iğne oyası yazmalar yapıp kullanıyorlar. Eskiden sadece yaşlı kadınların el işi olarak yapılan oyalar şimdilerde yaş sınırı olmadan herkesin elinde.

Özellikle bu işten para kazanan hanımlar da var. Yaptığı iğne oyalı yazmalar ile evin katkısında bulunan hanımlar. Bizlerde kadınlara örnek öğretmek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. 2018 iğne oyası yazma kenarı yapılışı modelini küçük resimlerle göstermeye çalıştık. Neşe’nin Göz Nuru İğne Oyası adlı sayfanın paylaşımı olan bu anlatımlı örnek için teşekkürlerimizi iletiyoruz. İğne Oyaları 2018 yazımızda yayınladığımız modellere de göz atabilirsiniz.

İğne Oyası Yazma Kenarı Yapılışı 2018

Yazma Oyası Yapılışı 2018

Yazma Oyası Yapılışı 2018

Yazma Oyası Yapılışı 2018

Yazma Oyası Yapılışı 2018

Yazma Oyası Yapılışı 2018

İlk yorum yapan siz olun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir