İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2019 Tığ Oyaları 112+ En Güzel Modeller

2019 Tığ Oyaları, yazma ve tülbent kenarları için tığ oyası modelleri. 112 tane hepsi birbirinden güzel tığ oyaları bu arşivimizde yer alıyor.

Tığ oyaları da kenar oyası olarak kullanılmaktadır. Başörtü kenarları gibi bir çok alanda da kullanılmaktadır. Havlu ve yazmalarda kullanılan yeni tığ oyası modelleri bulunuyor. Tığ ile çeşit çeşit oyalar yapılmaktadır. Her yazmaya uygun bir oya modeli mutlaka bulunuyor.

Yayınladığımız resimler ile oya örnekleri arayan hanımlara yardımcı olmak istiyoruz.Yayınladığımız oya modellerine bakıp yazma ve havlularda kullanılabilir.. Oya modelleri kategorisinde bir çok oya modeli paylaştık. Şimdiye kadar paylaştığımız yüzlerce model arasından beğendiğiniz model mutlaka çıkacaktır.

Gençlere çeyizlikler hazırlanırken iğne oyası ile yapılan el işleri yanında tığ oyası ile yapılan el işleri de yapılmaktadır. Hobiler sitesi olarak tığ oyası arşivleri paylaşıyoruz. Çoğu zaman anlatımlı modellere de yer veriyoruz. Tığ İşi Yazma Kenarı yazımızda 40 tane model paylaşımında bulunmuştuk. Bu yazımızda ise tamı tamına 112 adet modeli paylaştık.

2019 Tığ Oyaları

Aşağıda paylaştığımız oyaları inceleyerek sizlerde havlu ve yazmanıza yapacağınız oya modeli için önceden fikir yürütebilirsiniz. Çiçekli, boncuklu, tek renk ve tek sıra tığ oyaları en çok yapılan modellerdendir.. Ayrıca kalem ile yapılan oyalar ve daha fazlası aşağıdaki 2019 tığ oyaları arşivinde yer alıyor. 2019 tığ oyası modelleri geçen yıla göre daha canlı renkleri barındırıyor.

Tığ oyası örnekleri arasından benim en çok sevdiğim model boncuklu olanlar. Boncuklu olan modeller ile çok şirin yazmalar ve yemeniler yapılıyor. Bu yazma oyaları ve yemeniler de çeyiz bohçalarının bir parçasıdır.  Kenar dantelleri için tercih edilen tığ işleri aşağıda yayınlamış olduğumuz resimlerden inceleyebilirsiniz. Bakalım paylaştığımız tığ oyası modellerini beğenecek misimiz.

Yeni Tığ Oyası Resimleri

Yeni Tığ Oyası Örnekleri

Yemeni Kenarı İçin Tığ Oyaları

Yazma Kenarı Tığ Oyaları

Yazma Kenarı İçin Basit Tığ Oyaları

Tığ Oyası Tülbent Kenarları

Tığ Oyası İle Yapılan Tülbent Kenarları

Değişik Tığ Oyaları

En Kolay Tığ Oyaları

Kolay Tığ Oyası Modelleri

Rengarenk Tığ Oyaları

Tığ İşi Kenar Oyası Modelleri

Tığ İşi Oya Modelleri

Çeyizlik Tığ Oyası Örnekleri

Basit Tığ Oyası Modelleri

İlk yorum yapan siz olun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir