İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tülbent kenarları için tığ işi dolgulu kelebek oyası yapımı

Kelebek oyası yapmak isteyenler için tığ işi dolgulu kelebek oyası yapımı videosunu paylaştık. Sizlerde tülbentleri kelebekler ile süslemek istermisiniz?

Güzel bir oya örneği ile devam ediyoruz. Şimdiki örneğimiz youtube kanalımızda paylaşmış olduğumuz tığ işi dolgulu kelebek oyası modeli. Tülbentleri süslemek için tığ işi ile kelebek oyası yapabilirsiniz. Çeyizlik yazma ve tülbent yapacaksınız ve oya modeli arıyorsanız bu model tam da size göre. Çok zarif ve yapılışı bir o kadar kolay olan kelebek oyası yapımı siz değerli ziyaretçilerimiz için videolu olarak yayınlanmıştır.

Kelebek oyası dışında daha önce sitemizde Tığ Oyası Lale YapımıSıralı Tığ Oyası Yapımı5 Tane Anlatımlı Tığ Oyaları yazılarını paylaşmıştık. O modellere de göz atmayı unutmayın.

Tığ işi kelebek oyası yapımı

Kelebek oyası modeli

Yazma kenarı kelebek oyası

Tığ işi kelebek oyası

Tığ oyası sevenler bu modeli çok beğenecek. Pembe veya pudra bir yazmanın etrafına tığ oyası ile yapacağınız kelebek oyasının ne kadar güzel görüneceğini aşağıdaki resimlerden çözebilirsiniz.

Kelebek Oyası Yapımı Videolu Anlatım

Bir yorum

  1. Eylem Koç Aktaş 26 Nisan 2017

    Merhaba, ilk defa seyrettim videonuzu. Anlatiminizi gerçekten çok beğendim ki ben yeni baslayanlardanim. Teşekkür ederim paylaşımınız için. Islerinizde herdaim kolayliklar versin Rabbim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir