İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İğne Oyası Rüzgar Gülü Yapılışı

İğne oyası rüzgar gülü yapılışı anlatımlı olarak sitemizdedir. Mevlüt örtülerini ve namaz başörtülerini rüzgar gülü oyası ile süsleme vakti!

Namaz örtüsü yapan hanımlar oyaları tığ veya iğne ile yapıyorlar. Eğer sizde iğne oyası seven birisi iseniz doğru yerdesiniz. Rüzgar gülü çiçeği ile namaz örtüsü hazırlayabilirsiniz. İğne oyası rüzgar gülü yapılışı nasıl oluyor diyorsanız da işte tamda burada bulabilirsiniz. Aşağıdaki aşamalı olarak verilen iğne oyası rüzgar gülü yapımı ile dilerseniz mevlüt örtüleri, dilersenizde namaz örtüleri yapabilirsiniz.

Ayrıca yazma ve tülbentlerinizde de iğne oyası rüzgar gülünü kullanabilirsiniz. marifetliyim_trabzon_melek kanalında yayınlanan rüzgar gülü yapılışını el işi hobiler sitemizde yayınlıyoruz. 9 adet küçük resimle rüzgar gülü oyasının yapım aşamaları verilmiş. Pembe bir yazmaya rüzgar gülü oyasının ne kadar çok yakıştığı da aşağıda görünüyor.

Öncelikle aşağıdan rüzgar gülü oyasının yapılışını öğrenin. Daha sonra farklı oyalar arıyorsanız iğne oyaları kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

İğne Oyası Rüzgar Gülü Yapım Aşamaları

İğne oyası rüzgar gülü yapılışı 1

İğne oyası rüzgar gülü

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir