İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Örgü Kelebekler Deseni Yapımı

Örgü kelebekler deseni videolu anlatım. Anlatımlı videolu örgüler paylaşımlarımıza örgü kelebekler tekniğinin yapılışı ile devam ediyoruz.

Havalar soğuya başladıkça hanımlar örgüye yönelmeye başlıyorlar. Özellikle kış aylarında örgü ören bayan sayısı hem dünyada hemde ülkemizde çok fazla artış gösteriyor. Kışlık örgüler örerek hem boş vakitler değerlendiriliyor hemde çok güzel şeyler elde edilebiliyor. Bu güzel şeylerden bazıları hırkalar, yelekler, battaniyeler, atkılar ve bereler. Tabi bunları örmek için de bazı örgü teknikleri gerekiyor.

El işi hobiler sitemizin örgü videoları kategorisinde örgü teknikleri videoları paylaşıyoruz. Bu videolarda örgülerin yapımları sırasında kullanılan teknikler detaylı olarak anlatılıyor. Şimdiye kadar onlarca örgü tekniğinin paylaştık ve yeni teknikleri de paylaşmaya devam edeceğiz.

Örgü Kelebekler Deseni

Şimdi paylaştığımız örgü tekniğinin adı ise örgü kelebekler modelidir. Örgü kelebekler tekniği tahta şişler ile örülmüş. Bu tekniği kazaklarda, yeleklerde, hırkalarda ve hatta atkılarda bile kullanabilirsiniz. Kullanım alanı tamamıyla sizin tercihinize kalmış. 10 dakikalık videoda bu tekniğin yapılışı detaylı olarak anlatılmıştır.

Örgü Kelebekler Modeli Yapılışı Videolu Anlatım

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir